• Çobançeşme Mah. Altay Sk. No:11A Yenibosna İstanbul
  • Yenibosna Merkez Mah. Saba Sk. No:3/B Bahcelievler / ISTANBUL
  • 0(212) 654 9707
  • 0212 452 36 59
  • vizyonbiye@gmail.com

Sektör salgınla birlikte değişen kurallara göre şekillenecek

Sektör salgınla birlikte değişen kurallara göre şekillenecek

Sektör salgınla birlikte değişen kurallara göre şekillenecek

22 Şubat 2021, 16:285640

Granz Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yolcu, tekstil sektörünün değişen küresel ticaret normlarına ve trendlerine uyum sağlama kabiliyetinin güçlü olduğunu belirterek, "Popülerliğin değişmesiyle tekstil sektörü buna göre şekillenecek. değişen kurallar ve ihracatlar devam edecek. " Türk tekstil sektörü genel anlamda konumunu korumaya devam edecek ve aynı hızla itibarını yükseltmeye çalışacaktır.Glanz Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin'in yolcuları, Covidien'de patlak veren tüm bölgeler ve tekstil ve konfeksiyon sektörleri- Altının çekiciliği de değişmeye devam edecek. Yolcu, salgın öncesi alıcılar için hızlı teslimat sürelerinin çok önemli olduğunu belirterek, “Artık güvenlik ürünleri ilgi odağı olacak. Öte yandan uzaktan çalışmanın yaygınlaşması modayı etkileyecek.

Aile kıyafetleri ve günlük giyim büyüme kategorisi olacak. Sağlık ve hijyen tekstilleri önemli bir kategori haline gelecek. Dijitalleşme, üretim, pazarlama, lojistik ve ofislerin gelişimini hızlandıracak. "Yabancı müşterilerle iletişim çevrimiçi kanallar aracılığıyla merkezileştirilecek."

Yolcu, değişen küresel ticaret düzenlemelerine ve trendlerine uyum sağlama konusunda çok güçlü bir yeteneğe sahip olan tekstil ve hammadde sektörünün gelişimini desteklemek için çok çalıştıklarını belirterek, şöyle devam etti: . Ülkemiz adına daha fazla sipariş almak için bu sürecin önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum.Bu ülke, hazır giyim ihracatımızın% 70'inden fazlasını AB ülkelerine gerçekleştirmiştir ve AB, Çin ve Bangladeş'ten sonra üçüncü büyük hazır giyim tedarikçisi konumundadır. Tabii bir tekstil ve hammadde sektörü olarak yeni kurallara ve yeni normal düzene göre şekillenecek ve ihracatımıza devam edeceğiz. "

Yorumlar

Yorum Yap

WhatsApp